Naturliga inramningar …

I juni besökte jag Dublin och njöt av Irländska trädgårdar i omgivningarna. Så mycket vackert där fanns att se. Har först nu börjat titta igenom fotona och så småningom ska jag försöka knåpa ihop en reseberättelse. När jag satt och tittade igenom alla bilder så upptäckte jag att jag har dille på att rama in mina motiv med hjälp av naturen. Här är några exempel.

Det här är från Helen Dillons fantastiska trädgård i Dublin.

Och denna från Hunting Brook i Wicklow-bergen.

I Hunting Brook Garden fanns en jättego katt som jag tog massor av bilder på. Här är en.

Och från Hunting Brook var det fin utsikt över Wicklowlandskapet. Och det fanns mycket vegetation för att skapa en inramning.

Avslutningsbilden är från en trädgård som jag för tillfället inte kommer ihåg namnet på. Men den var fin med vattendrag och massor av träd och jag kommer ihåg att morgonen var ljum och skön och jag njöt i fulla drag.

Det var allt för nu. Nu ska jag gå och fixa i ordning matlådan till imorgon. Ha en fortsatt skön vecka!

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Naturliga inramningar …

 1. Ruben skriver:

  Ka, det var inramningar som heter duga!!! 😉 Ett kreativt sätt att fånga motiv!!

  Ha det gott – hoppas matlådan skall smaka!
  /Ruben

 2. Anita skriver:

  Ruben … det blev spagetti med broccoli, lök, chili och morotsslantar frästa i olivolja. Med lite riven parmesan till hoppas jag den ska smaka bra 🙂

 3. Cathy skriver:

  Fantastiska bilder som vanligt. Vi kommer nog att åka tillbaka till Irland igen någon gång i framtiden. Finns mycket mer att se och jag skulle vilja besöka lite fler trädgårdar också. Ha en skön helg och hoppas det blir uppehåll i alla fall. Trädgården behöver lite omvårdnad nu.
  Kram, Cathy

 4. Anita skriver:

  Cathy … ja Irland kan man verkligen tänka sig att åka tillbaka till. Jag tror och hoppas att vädret ska bli bra i helgen. Vi håller tummarna 🙂

  Kram Anita

 5. Eva skriver:

  Vilka fantastiskt underbara och ljuvliga bilder! Du är då duktig med din kamera! Jag tycker speciellt om landskapsbilden – en vackrare ram än grenar och bladverk kan väl knappast någon bild ha.
  Kram från Eva

 6. Eva, syster skriver:

  Kära lillasyster Anita!
  Vilka ljuvliga bilder du tar! Katten liknar mammas och pappas katt Trollet, som bev 15 år gammal om jag inte minns fel! 🙂 Hon var också mycket egen! Igår när Anton och Wilmer försökte klappa Nessie fräste hon åt dem och hon rev Wilmer lättt på handen. Hon är inte god att tas med vår surpuppa! Fast hon gillar ju dig och Thomas och några till. Det får väl räcka! 🙂 Vi skulle vara tillsammans med Leah och Adam idag och sovit över när föräldrarna skulle på kräftskiv hos goda vänner, men Leah är sjuk, så det blev inget av med det. Det känns synd, men det kommer flera tillfällen!
  Hoppas du får en jätteskön helg! Var rädd om dig och gör inte för mycket nu! Hälsa Thomas så gott! Han skulle väl spela golf i helgen, om jag inte minnst helt fel.
  Kramar
  storasyster Eva

 7. Ulla skriver:

  Visst är det vackert med naturliga inramningar, det skapar ett djup i bilderna. Som att kika in i ett vackert landskaps- eller trädgårdsrum. Härliga speglingar i den nedersta bilden.
  Ha en fin lördagskväll och en skön söndag!
  Kram Ulla

 8. Eva skriver:

  En liten undring: hur kan det komma sig att mitt ”profilfoto” inte syns i min (och en del andras) kommentarer i din blogg? Inte för att det spelar någon roll…
  Kram från Eva

 9. Åsa S skriver:

  Lika underbara bilder från den här resan som de tidigare. En fröjd för ögat och en lisa för själen. Kissen ser verkligen go ut! Och Eva, jag tror Trollet blev 18 år.
  Kram från lillasyster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s