Min gula klivia – bildspel

Detta bildspel kräver JavaScript.

Är så glad över min gula klivia som blommar så fint just nu. Tyckte den var värd ett eget bildspel.

Detta inlägg publicerades i Clivia, Gul klivia, Klivia, Yellow clivia. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Min gula klivia – bildspel

 1. Liane skriver:

  Kan inte annat än hålla med den förtjänar verkligen ett bildspel så man bara kan sitta, njuta. Den är så vacker, bilderna helt underbara. Jag förstår din längtan att få börja påta i rabatterna , det är en fröjd för själen att äntligen få börja bearbeta täppan, jag hoppas att det inte dröjer alltför länge innan du kan gå på gräsmattan för det är en fröjd och en lisa för själen. Önskar dig en fortsatt trevlig söndag.

 2. Ulla skriver:

  Visst är den värd ett eget bildspel, så vacker. Jag har haft den vanliga röda Clivian, men aldrig en gul. Är de lite ovanliga, de finns väl inte så ofta att få tag i?
  Kram Ulla

 3. Åsa S skriver:

  Klivian är verkligen värd ett bildspel, så vackert.
  Vi (eller rättare Peter, jag roade lilla Astrid vid gungorna) började rensa på kolonin idag, vilket underbar vårdag, men blåsten var lite snål. Snart blommar det även där, det ska bli så härligt.
  Kram från lillasyster

 4. billan skriver:

  Makalöst vacker är den! Jag har tittat på bildspelet flera gånger nu.
  Jag måste genast gå och titta hur mina ser ut, jag har en gul som din och ett par stycken vanliga orangeröda. Jag blir alltid lika överraskad när de blommar, jag missar oftast knoppen…en dag står den bara där och lyser:)
  Kram!

 5. Anita skriver:

  Liane … de senaste dagarna blåst har gjort att det börjat torka upp. Näst helg hoppas jag kunna gå på gräset igen så att jag kan börja vårstädningen.

  Ulla … jo de är inte helt lätta att få tag på. Jag hade en sådan tur att jag fick en förra året och jag är så glad över den.

  Åsa … javisst har det varit en skön dag idag även om vinden friskade i. Men ikväll har den stillat sig och det är lugnt igen. Förstår att det är härligt att ni kan vara vid kolonien igen.

  Billan … så du har också en gul. Så roligt då dom är ovanliga. Det är ju ofta så med klivior, att man lätt missar knoppen och så plötsligt står där en vacker blomma. Min har stått i uterummet så jag har haft koll på den.

 6. ÅÅÅÅHHH vad avundsjuk jag är! Vet inte riktigt om du förstått att gult är min favoritfärg…dessutom har krukväxter varit en stor hobby för mig så jag har ett par olika gula Clivior men de är fortfarande bebisar så de har några år till innan de ska blomma.
  Förut, för ganska många år sedan nu, så samlade jag krukväxter och då framför allt gulblommande växter och då fick jag frön från en person i Afrika. Massor olika Cliviasorter. Ska bli så roligt när de blir så stora att de kan blomma! :O))
  Din är fantastiskt vacker!!! Vårda den ömt!

  Trevlig påsk passar jag på att önska dig!

  KRAM!

 7. Marlene Larsson skriver:

  Jättevacker Clivia. Har flera av den vanliga färgen. Måste försöka få tag i den gula också.

 8. Pingback: En tillbakablick på 2011 | Anitas blogg … De fyra blomsterhaven

 9. Carola skriver:

  Hej
  såg att du har gul clivia, min har dött 😦
  jag undrar om det finns någon chans att få köpa en stickling eller fröer av dig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s