Julkalender 2008 – Lucka 16

 
Oj oj oj så mina fötter värker. Men det gör inget för jag är jätteglad. Jag har just kommit hem från vår julkonsert och den gick jättebra. Min röst klarade sig hela tiden men jag är jättehes nu. Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad. Sedan blir det smörgås och en kopp te innan det är dags att gå och lägga sig.

Imorgon är det den 17:e. Bara 8 luckor kvar. Jag hade kameran med mig ikväll men jag hann aldrig ta några kort så dagens lucka får istället bli en närbild på julgranen som just nu lyser i vårt uterum.

Ha en riktigt skön onsdag!

julkalender200816

Detta inlägg publicerades i Julkalender 2008. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Julkalender 2008 – Lucka 16

 1. Ditte skriver:

  Alltid skönt när man känner att något gått jättebra, men det var jag övertygad om att det skulle göra! 🙂

  Traditioner är olika — julgran inne och klädd åtta dagar före julafton, det är helt otänkbart i vårt hus! 😉 Nej, kvällen före, på självaste lillejulafton, DÅ kläs granen hos Tengvall! 🙂
  Men jag skall erkänna att år har vi tagit under övervägande att kanske, möjligen, men det är inte säkert, att klä den så lång tid som två dagar före julafton. För direkt efter helgen packar vi ihop och drar norrut, hela familjen. Vart? Hälsingland så klart!!!! 😀
  Så då kan det ju vara värt att få kika på den en extra dag före jul, tänkte vi.

  Även om din gran är för tidigt född så är den läcker och lockande!! 🙂

  Grankram? Nej, det lät stickigt………..Varm kram tar vi! / Ditte

 2. Catharine skriver:

  Väskorna är packade och hundarna incheckade på hotell. Nu gäller det bara att försöka sova lite innan vi måste upp kl 4 imorgon bitti. Det är enda avigsidan med att resa, jag tycker inte om att gå upp tidigt måste erkännas.
  Det är väldigt tomt hemma just nu, inga vovvar. Roscoe verkade riktigt glad att komma dit igen och Witchy kommer nog att må bra av att vara bland andra hundar. De har egen rasthage och stor fin box att bo i.
  Ha en riktigt God Jul och Gott Nytt År. Jag ska försöka fortsätta min julkalender men det kanske inte funkar varje dag.
  Kram Cathy

 3. Anneli skriver:

  Åh vad roligt att läsa att du haft konsert nu och att det har gått bra! Lite hes efteråt händer ju att man är…särskilt vid jul såhär! :O)

  jag har själv sjungit på konsert idag och det var också jättekul och gick bra!

  Jag är så glad för din skull….det är så roligt att sjunga och det gör såå gott för hjärtat! :O))

  Kram!

 4. Ulrica skriver:

  Jättefin bild på granen!!
  Jag hoppas du har en jättefin dag 🙂

  KRAM

 5. Ulla skriver:

  Härlig bild på granen! Vi har ingen gran inne, bara en liten en med fiberoptik 🙂
  Jag är rädd om mina växter så jag vill inte ha någon i uterummet heller. Man kanske skulle skaffa en plastgran, men då får man ju inte den härliga grandoften.
  Vad skönt att du kunde genomföra julkonserten, även om det kostade lite heshet och trötta fötter 🙂
  Ha det så gott!
  Kram Ulla

 6. Anita skriver:

  Ditte … jag kan tala om att det är bara granen i uterummet som är klädd. Den vi ska ha inomhus kläs absoult inte förrän dan före dan. Så vi håller på traditionerna här också. Så härligt att åka till Hälsingland i juletid. Förhoppningsvis får ni se lite snö då. Och så får ni ge någon … jag känner en stor kram 🙂

  Cathy … hoppas du har det bra på din resa … och hoppas du får till en internetuppkoppling så jag kan få lite rapporter 🙂

  Anneli … så du sjöng också igår. Visst är det härligt. Jag kände mig alldeles uppfylld hela kvällen igår. Vi sjöng ju en av mina största favoriter, Koppången. Den är så vacker så jag börjar nästan gråta när jag sjunger den 🙂

  Ulrica … jo jag har det jättebra och hoppas detsamma för dig 🙂

  Ulla … jag har aldrig haft plastgran förut men måste medge att den vi har i uterummet är vi oerhört nöjda med. Vi har en (eller faktiskt 5) ljusslingor med sammanlagt 250 ljus. Det blev otroligt fint. Vi köpte en ”startslinga” och 4 ”add-on” på Plantagen. Där köpte vi också granen. Något jag kan rekommendera.

  Tack för att ni tittade in! Nu ska jag titta in till er 🙂

  Kram Anita

 7. Lotta Sandberg skriver:

  Varm vacker bild på granen oh vad jag tycker att den var härlig. Jag är aldrig inne på bloggar för jag har inte tiden men jag kunde läsa här att du varit ute och sjungit, underbart för med musik kommer glädje ofta.
  Kram igen.
  Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s