Knappt man törs säga något …

… men peppar, peppar. Jag ser just nu bloggen igen. Jag hoppas det håller i sig även efter detta inlägg för helt plötsligt har en annan sak som inte fungerat sedan i april börjat fungera. Jag kan ladda upp bilder till bloggen!!! Slipper kopiera och klistra via IMG i HTML-läge. Det kanske finns hopp ändå. Jag hänger kvar här ett tag till. 🙂

Nu ska jag snart ta helg. Hoppas ni alla får en riktigt bra helg! Själv ska jag hem och njuta av alla mina nyutslagna klematis.

Ha det gott!

Anita

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Knappt man törs säga något …

 1. Ulla skriver:

  Det hjälpte kanske med att du hotade byta bloggställe :)) Hoppas nu att det ska fungera bra framöver också!
  Och det är varmt så det räcker, man får njuta så länge det varar.
  Ha en skön kväll!
  Kram Ulla

 2. Catharine skriver:

  Ja det var kanske det 🙂 min började ju fungera bra när jag startat upp Trädgårdsbloggen också:-). Trädgårdsblogg är bra tycker jag, förutom att man har så lite plats att det blir fullt fort och det kostar en del om man vill uppgradera och det vill man inte om man redan har ett webhotell man betalar för. Vi får hoppas att WP fortsätter att fungera bra.
  Idag har vi VARMT. Jag hoppas på lite svalare. Det har varit väldigt skönt en tid nu med lagom varmt och lite skön vind. Fast vi behöver regn.
  Vet du förresten – helt plötsligt upptäckte jag ett SMS i min mobil från posten om att jag hade ett paket att hämta från Easy Plant!! Hade kommit i tisdags, de plantor som ju visst var slutsålda och så vidare. Som tur var är det lökar och knölar så de verkar vara okay. Men man undrar ju med de där EasyPlant om de inte har någon koll alls på vad de gör.
  Ha en härlig helg i alla fall.
  Kram Cathy

 3. Anita skriver:

  Ja tänk att man måste hota för att det ska börja fungera 🙂 Men jag känner mig inte alls lugn för dom håller på hela tiden och lägger in en massa lull-lull och man vet aldrig när det slutar fungera igen. Men … jag prövade igen att lägga in bilder och det fungerar. Jösses vilken lycka det är efter allt kopierand och klistrande i HTML-läge.

  Cathy … Easy Plant verkar ju inte ha någon ordning alls. Dom verkar ta lite för lätt på tillvaron, det är kanske därför dom heter ”Easy” Plant 😉 Hoppas nu innerligt att lökarna kommer att ta sig.

  En härlig helg till er 🙂

  Kram Anita

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s