Jag behöver er hjälp!

Jag vill fråga er om ni har problem att se hela min blogg? Den fungerar inte längre hos mig. När jag går in på min bloggadress https://anitalinder.wordpress.com så får jag upp det översta inlägget och ”lite” nedanför. Det ”huggs just nu av” mitt i mitt inlägg ”min nya hatt” (kanske blir på ett annat ställe efter detta inlägg). Jag kan inte heller längre se bloggroll, ämnen etc på höger sidan. Jag kan se allt till höger om jag klickar på någon annan länk (presentation, kåserier etc i flikarna i huvudet). Det funkar däremot på min sambos dator. Han har 1680 x 1050 i upplösning medan jag har 1024 x 768.

Jag har haft problem med wordpress ända sedan deras uppgradering i april. Jag har hankat mig fram men nu inser jag att jag måste, antingen lägga ner bloggen, eller också hitta en ny. Jag vill därför också höra med er om ni har tips på var man skulle kunna registrera en ny blogg. Det är jättesynd för jag gillar wordpress i övrigt men det går ju inte att fortsätta när det är strul hela tiden.

OBS! En annan viktig information är att det är bara min egen blogg jag inte kan se, alla andras funkar.

Tacksam om ni bara kunde skriva ett litet inlägg (om ni nu ser min blogg förstås) och tala om. Och framförallt … ge mig tips om något nytt ställe att registrera en blogg på.

Anita

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Jag behöver er hjälp!

 1. Ulla skriver:

  Godmorgon Anita! Vad tråkigt med din blogg, att det fortfarande strular. Men jag har i alla fall inga problem med att se din blogg. Den ser ”hel och fin” ut.
  Jag har väl inte direkt något annat bra bloggställe att rekommendera. Jag hade ju mina tidigare bloggar på blogspot.com.
  Det var väl ok och jag upplevde inget krångel där, men jag hade inte ju inte de bloggarna så länge.
  Nu är det varmt så det förslår, 29 gr igår och likadant blir det nog idag.
  Jag önskar dig en skön helg och hoppas det ordnar sig med bloggen!
  Kram Ulla

 2. pudelflicka skriver:

  Jag ser din blogg helt perfekt. Jag har blogspot och den fungerar ok. Du får kanske starta om din dator då det kan vara ditt program som strular.
  Önskar dig en skön helg.
  Hedvig

 3. Laila skriver:

  Just nu har jag inga problem med att se din blogg i alla fall. Har du problem alla tider på dygnet? Ibland kan jag uppleva att problemen är större på kvällen. Kanske är det högre belastning då?

 4. Anita skriver:

  Tack så jättemycket för er respons. När jag lagt in detta inlägg så visades bloggen som den skulle igen. Men problemen fanns inte bara på min hemdator utan också på jobbet (testade hos flera). Men bara på skärmar med upplösning 1024 x 768 så det verkar vara kopplat till det. Kanske också är kopplat till den layout jag valt. Jag vet att utvecklare ofta ”glömmer” testa att det dom gör fungerar även för oss som fortfarande har små skärmar så det kan också vara en orsak.

  Kanske jag vågar fortsätta ett tag till med wordpress, kanske det var något tillfälligt (fast det började i tisdags). Ni kan väl hålla tummarna.

  Stort tack!
  Anita

 5. Cathy Smith skriver:

  Hej Anita,
  Jag hade problem med att komma in i din blogg häromdagen. Fick bara upp en sida som sa att det inte gick att komma in på sidan (sån där vanlig sida när en websida inte funkar). Nu är det inga problem längre.
  Hälsn
  Cathy

 6. ulrica skriver:

  Jag har haft lite trubbel att komma in på din blogg, men nu fungerar det som vanligt :).
  Det jag tänkte på eftersom du säger att du tycker om wordpress är att varför inte lägga wordpress direkt under din domän istället och slippa den här varianten ?

  Om du vill ha assistans så hojta bara till!

  KRAM

 7. Anita skriver:

  Cathy … nu fungerar det ju igen och har fungerat rätt länge, peppar peppar är väl bäst att tillägga. Jag håller tummarna att det fortsätter.

  Ulrica … det vore nog kanske något att fundera på. Och jag tar i så fall gärna emot assistans. Men det får bli i höst i så fall. Nu ska jag ha semester 🙂 Tack för att du vill hjälpa mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s